Ingrijirea tenului la 30, 40, 50 si peste 60 de ani

| |

Ingrijirea tenului la 30, 40, 50 si peste 60 de ani impreuna cu produsele pentru tenul matur de la Revisage Dermatologique.

Alege calitatea pentru tenul tau.

Ingrijirea tenului este o actiune obligatoriu pentru orice femeie indiferent ca aceasta are 30,40,50 su peste 60 de ani pentru a prevenii modificarile nedorite in aspectul tenului.

De asemenea in afara de prevenire trebuie sa ne gandim si la tratarea sau amelioarea problemelor deja existente.

Trebuie sa intelegem ca tenul isi pierde in timp caracteristicile de ten normal, mai precis tenul isi pierde stralucirea, ridurile se adances incepand cu varsta de 40 de ani, barbia sa „dubleaza” si tot asa.

Indiferent de varsta pe care o avem chiar si la 50, 60 de ani sau peste este obligatoriu sa folosim produse derma cosmetice de calitate in rutina noastra zilnica de ingrijirea tenului.

Ingrijirea zilnica a tenului la 30, 40, 50 si peste 60 de ani

Ingrijirea zilnica a tenului este un ritual sau chiar protocal care trebuie urmat cu strictete.

Pentru femeile cu varste intre 30 si 50 de ani se recomanda ingrijirea tenului dimineata si seara cu produse derma cosmetice usoare sau cu intensitate medie daca tenul nu are afectiuni grave.

Prin dermacosmeticele usoare sau cu intensitate medie putem enumere produse cu protectie solara care ar trebuie folosite in fiecarezi pe tot parcursul anului, nu doar in perioada calda.

Creme si seruri faciale hidratante sunt de asemenea obligatorii pe tot parcursul anului.

Pentru femeile cu varste de 60 de ani si peste este in regula folosirea produselor derma cosmetice usoare si cu intensitate medie insa de obicei tenul necesita mult mai mult.

Produsele dermacosmetice pentru ingrijirea tenului joaca un rol important pentru femeile care sunt sau au trecut de varsta de 60 de ani.

Noi va recomandam sa incercati indiferent de varsta serul nostru facial cu acid hialuronic si aur 24k.

Mai multe detalii pe www.revisage.ro

Anterior

Ser antirid cu aur 24k, parerile clientilor – Revisage Gold Serum

Lasă un comentariu